Voluntari

O parte esențială din magia Animest – singurul festival din România dedicat exclusiv filmului de animație – sunt voluntarii noștri, despre care se spune că ar forma cea mai dinamică, simpatică, determinată și pusă pe fapte (și distracție) echipă, în fiecare an. Continuăm în același spirit și dăm start înscrierilor în echipa de voluntari rock'n'roll a ediției noastre cu numărul 14!

Completează formularul de înscriere (CLICK AICI) până pe 10 septembrie și hai să îți găsim locul la Animest. Vei lucra alături de o echipă pasionată într-unul dintre departamentele noastre, vei avea acces la filmele şi evenimentele din timpul festivalului, vei cunoaşte invitaţii festivalului, vei crea o legătură cu ceilalți voluntari și vei simți atmosfera unui festival de talie internațională, chiar din interiorul acestuia.

În plus, dacă la finalul acestei experiențe ți-am rămas în minte și vei dori să fii în continuare aproape de noi, ai șanse să revii în calitate de membru al echipei Animest . Apropó, o bună parte din echipa de astăzi a festivalului este formată din foști voluntari.

Cea de-a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Animest va avea loc în period 4 - 13 octombrie 2019, în București.

Notă:

Rezultatele se vor anunța pe 16 septembrie.

Dacă ai sub 18 ani și dorești să aplici ca voluntar Animest, vei avea nevoie de acordul în scris al părinților. Îți vom oferi mai multe detalii odată ce primim înscrierea ta.