Reguli acces și bilete

Accesul se face pe baza biletelor sau a abonamentelor festivalului, disponibile în avans prin aplicatia Animest si pe site-ul Eventbook.ro, iar în perioada 4 – 13 octombrie disponibile și la casele de bilete din cinematograful Elvire Popesco si Cinemateca Eforie.

Gold Card- 250 lei. Permite accesul la toate proiecțiile și evenimentele Animest.

Silver Card - 150 lei. Permite accesul la toate proiecțiile incluse în programul festivalului, exceptând concertele, evenimentele speciale și proiecția din deschidere.

Bilet- 15 lei / persoană / proiecție. Include accesul la toate proiecțiile incluse în programul festivalului, exceptând secțiunea Minimest (cu tarif redus), concertele, evenimentele speciale și proiecția din deschidere.

Bilet Minimest, secţiunea pentru copii - 10 lei / persoană / proiecție. Include accesul la toate proiecțiile incluse în secțiunea Minimest.

Bilet Deschidere Călătoria fantastică a Maronei - 20 lei

Bilet Trippy Animation Night- 35 lei

Bilet Erotica | The Night of Erotic Animation - 25 lei

Bilet Animusic Night- 35 lei

Bilet Creepy Animation Night- 45 lei

Bilet Cine-concert Fantastic Planet | Bucharest Jazz Orchestra- 35 lei

Posesorii de Gold Card, Silver Card, invitație generală sau acreditare își pot rezerva locul prin aplicația Animest sau pe site-ul Eventbook.ro, folosind codul de bare de pe bilet.

Rezervarea nu este obligatorie, însă în cazul unui eveniment sold-out, posesorii de Gold Card, Silver Card, Invitație generală sau acreditare care nu au rezervat loc nu vor avea acces în sală.

Rezervările sunt garantate până cu 10 minute înainte de începerea proiecției. În continuare, rezervările neconfirmate prin scanarea abonamentului, invitației sau acreditării vor fi anulate.

După începerea proiecției, accesul în sală este interzis.

Unele filme pot fi destinate exclusive publicului adult, conținând scene de violență sau sex. Animest vă recomandă să verificați descrierea fiecărui film, precum și recomandarea de vârstă din programul general, în format pdf, postat pe site. 

Festivalul Animest proiectează filmele în varianta lor originală, cu subtitluri în engleză și română. Câteva lungmetraje sunt prezentate doar în versiunea dublată. Verificați informația pe pagina fiecărui film pe animest.ro!

Majoritatea filmelor din secțiunea Minimest (dedicată copiilor) au subtitrare în limba română și sunt în același timp lecturate în română. Verificați informația în broșura Minimest!

Prin participarea dumneavoastră la un eveniment din cadrul festivalului, vă dați acordul ca Festivalul Animest să facă fotografii și/sau înregistrări video cu dumneavoastră în timpul desfășurării evenimentului și să le publice, în mod gratuit, pe site-ul www.animest.ro sau pe alte canale (print, TV, online), în scopul prezentării evenimentului și a participanților, pentru redactarea rapoartelor de presă și documentarea evenimentului. Animest nu va disemina fotografii și/sau înregistrări video cu dumneavoastră către terțe părți.

Puteți să vă retrageți acordul dat, în orice moment, trimițând un e-mail către Animest la contact@animest.ro.

Asociația Animest primește sponsorizări, în schimbul cărora oferă materiale promoționale.