Project Worksheep

Cu ajutorul HBO Romania, Anim’est reia Project Worksheep, în cadrul căruia animatorii au ocazia să-și prezinte proiectele în fața unor profesioniști din domeniu, cel mai bun proiect urmând să fie premiat.

Project Worksheep este un concurs de proiecte de scurtmetraj de animație, ajuns la a patra ediție. Sprijiniți și anul acesta de HBO România, încurajăm proiecte de film de animație de scurtmetraj care vor fi analizate de profesioniști din domeniu ce vor oferi feedback util în vederea dezvoltării creative și tehnice a proiectelor. Juriul din acest an este format din: - Anthony Farquhar-Smith -lead animator, Martin Vandas  - producator, Jean-Christophe Soulageon - producator, Dan Panaitescu (animator), Vlad Ilicevici (director executiv Anim’est).

Cei 5 evaluatori vor avea misiunea de a desemna proiectul cu cel mai mare potențial.  Acesta va primi un premiu de 1.000$, oferit de HBO România. În plus, câștigătorul va beneficia de coaching constant în dezvoltarea ulterioară a scurtmetrajului, din partea echipei Animest.

Prezentarea va fi precedată de un workshop, unde proiectele selecţionate vor primi îndrumare din partea lui Joe King (profesor la Royal College of Art, Londra) si Udo Prinsen (Animator, Olanda)

Animatorii care doresc să participe sunt invitați să trimită până pe 6 octombrie:

- synopsis-ul proiectului - în limba engleză

- propuneri de artwork și character design, eventual și storyboard

- portofoliu

- o fotografie și un scurt CV al aplicantului

Înscrierile se fac prin email pe adresa workshop[at]estenest.ro. Vă rugăm să specificați în subiectul mailului: Project Worksheep.

Nu se percepe taxă de înscriere sau de participare.

Mai multe detalii despre locul de desfășurare, în zilele ce urmează.