MINIMEST 2019

Secțiunea dedicată picilor, din cadrul Animest, este din ce în ce mai bogată în bunătăți animate! 🍦

Vacanța s-a terminat, dar pentru cei mici adevărata aventură e pe cale să înceapă. Cât ai zice Minimestîntre 4 și 13 octombrie, Bucureștiul se transformă în capitala distracției pentru copii. Amuzante, fascinante și educative, filmele și atelierele din cea mai bogată selecție de până acum sunt gata să-i cucerească pe tinerii cinefili, la cea de-a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Animest. Atenție: accesul părinților la proiecții și evenimente va fi posibil doar cu acordul copiilor!

Vă invităm să răsfoiți broșura Minimest (click AICI), pentru a afla detalii despre fiecare film, informații despre ateliere și modul de înscriere, despre bilete și rezervări la filme. 

Programul Minimest 2019 poate fi descărcat printr-un click pe imaginea de mai jos.

Tarif filme Minimest - 10 lei/persoană/proiecție

Pentru grupurile organizate prin școli, cadrele didactice beneficiază de intrare gratuită. Este nevoie de rezervare la rezervari@animest.ro 


Biletele pot fi cumpărate online de pe www.eventbook.ro, prin aplicația Animest sau de la casieriile cinematografelor Elvire Popesco și Eforie, în timpul festivalului.