MINIMEST 2017 - LUNGMETRAJ

Minimest, secțiunea festivalului Anim'est dedicată copiilor, se desfășoară între 29 septembrie - 1 octombrie și 6-8 octombrie 2017, la Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie și Centrul CINETic. 

Minimest pregătește și în acest an o mulțime de proiecții de film pentru public cu vârsta între 3 și 12 ani, ateliere de animație, surpize și multă voie bună. 


Competiţia de scurtmetraje internaţionale reuneşte 22 de filme din 2016-2017, cele mai bune titluri din cele câteva sute înscrise de case de producție, şcoli de film și regizori din toată lumea. Lungmetrajele selectate sunt amuzante, antrenante și proaspăt ieșite din studiourile de producție. 

Sunt filme despre prietenie, curaj şi luarea unor decizii nu mereu uşoare, despre diferenţele dintre oameni, despre magie, despre muzică, despre gesturi care pot răni, despre prima tabără de vară, câteva basme animate şi unele foarte amestecate, o provocare pentru copii, dar şi pentru cei mari.

Vă invităm să răsfoiți broșura Minimest (click AICI), pentru a afla detalii despre fiecare film, informații despre ateliere și modul de înscriere, despre bilete și rezervări la filme. 

 

Scurtmetraje Minimest (click AICI) 

Lungmetraje Țara Invitată: Finlanda (click AICI) 

Ateliere de animație (click AICI)

Info BILETE (click AICI)