Juriul sectiunii Music Video

ALEXANDRU BURCEA | GOLAN (RO)

Alex s-a născut în Bucureşti şi apoi a trăit câţiva ani în Germania, unde a început studii de muzică clasică pe care le-a continuat în ţară la Universitatea Naţională de Muzică. Cântă la trompetă, flaut, clape şi tobe. Golan este o trupă electronic-acustică formată din Alex şi Mihai Ristea. Trupa este una din primele din România care au combinat muzica electronică şi instrumentele acustice, vocea şi sampling-ul într-un mod unic. Stilul lor îmbină influenţele de jazz şi muzică clasică ale lui Alex şi compoziţiile melodice ale lui Mihai cu muzica electronică şi pop-ul alternativ.ARIA COVAMONAS (MX)

Aria s-a născut în 1979 pe Terra, o planetă apărută natural în sistemul solar. A învăţat de una singură regie, fotomontaj şi animaţie. Este mai cunoscută pentru filmele sale de animaţie consistent influenţate de fotomontajele lui Hannah Höch şi de opera marii doamne Margaret Dumont.GILDA COMĂRZAN (RO)

Am terminat jurnalismul, sunt realizator şi producător al Guerrillei de Dimineaţă. Sunt jumătate din „Matilde”, sunt jumătate din directoratul muzical. Sunt fotograf. Respir muzică, merg la concerte şi festivaluri, susţin voluntariatul, bunul simţ, munca şi pasiunea. Sunt norocoasă pentru că fac exact ce mi-am dorit să fac.