Bilete

Accesul se face pe baza biletelor sau a abonamentelor festivalului, disponibile în avans pe site-ul Eventbook.ro, iar în perioada 28 septembrie – 7 octombrie la casieriile locaţiilor.

Festival pass - 150 lei. Este nominal şi asigură accesul la toate proiecțiile. Nu include accesul la Deschidere, Ceremonia de premiere, Proiecția caritabilă Marnie’s World, Creepy Animation Night, Trippy Animation Night, Animusic Night, Romanian ReAnimation Night. Festival Pass-urile se ridică în timpul festivalului din Cinemateca Eforie, de la biroul de Presa & Guests. Rugăm deținătorii de Festival Pass să aiba la ei un act de identitate.

Bilet – 10 lei (tarif unic). La 5 bilete achiziționate, unul este gratuit. Promoție valabilă online și la casele de bilete. Nu include biletele la Minimest, Deschidere, Ceremonia de premiere, Creepy Animation Night, Trippy Animation Night, Animusic Night, Romanian ReAnimation Night.

Bilet Deschidere şi Another Day of  Life – 15 lei (tarif unic)

Bilet Minimest, secţiunea pentru copii – 5 lei (tarif unic)

Bilet Creepy Animation Night @ Cinemateca Eforie – 30 lei (tarif unic)

Bilet Creepy Animation Night @ Cinema Elvira Popescu – 20 lei (tarif unic)

Bilet Trippy Animation Night – 20 lei (tarif unic)

Bilet Animusic Night – 20 lei (tarif unic)

Bilet Romanian ReAnimation Night – 15 lei (tarif unic)

Ceremonia de premiere – 10 lei (tarif unic)

 

Acces gratuit la toate prezentările CINETic, în limita locurilor disponibile. Vă puteți rezerva locul printr-un email la adresa cinetic@animest.ro. Rezervarea se anulează cu 10 minute înainte de ora de începere a evenimentului.

Pentru grupurile organizate prin şcoli, se asigură gratuitate pentru copii şi pentru cadrele didactice însoţitoare, la orice proiecţie din programul Minimest. Cu rezervare prealabilă.

Pentru grupurile de min. 5 copii însoţite de un adult, la proiecţiile Minimest de sâmbătă şi duminică accesul este gratuit pentru copii.

Grupurile de min. 10 copii însoţite de un adult, la proiecţiile Minimest de sâmbătă şi duminică, vor fi considerate grupuri organizate dacă rezervarea este făcută în prealabil. În acest caz, accesul este gratuit şi pentru adultul însoţitor.

La Cinema Elvire Popesco si Cinema Eforie, de luni pâna vineri, acces liber la toate proiecțiile pâna la 16:30 (inclusiv) pentru copii, elevi, studenți si pensionari, pe baza talonului sau a carnetului de elev/student vizat la zi.