Ateliere de animaţie

Ateliere de animatie pentru copii cu Ion Aramă

Ateliere de animaţie stopmotion pentru copiii cu vârste între 8 si 12 ani. Copiii vor lucra cu hartie decupată şi plasteilină, pentru a-şi crea propriile personaje, poveşti şi primele lor filme de animaţie.

Locul de desfăşurare: Centrul CINETic (str. T. Arghezi 3B)

Perioada: 1 – 5 octombrie, între orele 15:00-18:00.

Înscrieri: e-mail catre ion@estenest.ro

Deadline inscrieri 30 septembrie.

 

Ateliere de animatie pentru adolescenți cu Radu C. Pop  

Pentru tinerii cu vârste între 14 și 18 ani, am pregătit o serie de trei ateliere de animație stop-motion. Grupa de participanți va lucra cu hârtie decupată pentru a face împreună un film de animație, în decursul celor trei zile de workshop. Vom învăța împreună cum să spunem o poveste prin animație, cum să creăm personaje pentru stop-motion și cum să le animăm. 

Locul de desfăşurare: Centrul CINETic (str. T. Arghezi 3B)

Perioada: 1 – 3 octombrie, între orele 15:00-18:00.

Înscrieri: e-mail catre ion@estenest.ro

Participanti vor trebui să trimită câteva rânduri în care să spună de ce vor să participe la workshopul de animație

Deadline inscrieri 30 septembrie.

 

Demonstratii live de animatie pentru copii cu Radu C. Pop si Ion Aramă 

În buna tradiție a festivalului, cei mai curioși dintre prichindei vor avea ocazia să participe la mici ateliere demonstrative, ce le vor oferi acces în culisele animației. Atelierele vor avea loc înainte de proiecţiile Minimest la Cinema Elvire Popesco.

Pentru a asista la ateliere, nu este nevoie de înscriere.

Fără limită de vârstă.

 

Radu Pop este la bază artist vizual și animator. După absolvirea Universității de Arte din București și a masteratului de Animație de la UNATC, a participat la mai multe ediții ale Animation Worksheep, devenind la scurt timp parte din echipa Anim'est. Radu este, de asemenea, baterist în trupa Orkid.

Ion Aramă este regizor de film, scenarist, ilustrator şi animator. A studiat Regie de film la UNATC. Din 2011 a lucrat ca animator atât ca freelancer, cât şi în studiouri de animaţie. Din 2012 face parte din echipa Anim'est, iar din 2017 din echipa Animation Worksheep.