Juriu 2014


Juriul sectiunii Music Video


Alexis Beaumont (FR)

În 2007 a absolvit ESSAT Roubaix, Universitatea de Artă, Design şi Creaţie Textilă. Și-a început cariera de animator cu filmele Les Lascars, Le chat du rabbin și alte lungmetraje franțuzești, apoi s-a îndreptat spre storyboard și regie. În 2012, a realizat împreună cu Rémi Godin videoclipul muzical Let’s Go, pentru trupa franceză Stuck in the Sound. Clipul a câștigat mai multe premii, la festivaluri din întreaga lume („Cel mai bun videoclip” la Anim’est 2013). În 2013, cei doi au regizat clipul Sons, pentru trupa Concorde. În prezent, lucrează la un nou videoclip și la un proiect de televiziune.Sergiu Negulici (RO)

Sergiu a studiat sculptura la Universitatea Naţională de Artă. Azi este unul dintre cei mai prolifici animatori 3D din industria românească de publicitate. A realizat grafică 3D și reclame animate pentru clienți importanți, precum Ursus, Pepsi, Energy Holding, Orange România, Hollywood Multiplex. Este unul dintre cei trei traineri de la Animation Worksheep, atelierul anual de animaţie iniţiat de Anim’est în urmă cu patru ani. În prezent, face parte din echipa unui film de lungmetraj şi lucrează la propriul scurtmetraj de animaţie.Marius Alexe aka Bean (RO)

Bean este un artist implicat în proiecte de funk, dub, d’n’b, dubstep, hip-hop, cunoscut mai ales ca solist al trupei Şuie Paparude şi al proiectului muzical Subcarpaţi. Proiect demarat de Bean în 2010, Subcarpaţi este un manifest cultural contemporan ce combină elemente din muzica electronică şi hip-hop cu influenţe din folclorul românesc, iar piesele au mesaje sociale puternice. Bean este, de asemenea, membru al colectivului Blanoz, un proiect muzical ce s-a transformat rapid într-o trupă „all star” de jam-session deschisă artiştilor de genuri foarte diverse.