Juriu 2013


Juriul sectiunii Music Video


Anton Groves

Pe jumătate român, pe jumătate englez, Anton Groves lucrează şi locuieşte în Bucureşti de unsprezece ani. A câtigat experienţă în publicitate, lucrând cu o serie de agenţii de renume pentru o mulţime de clienţi importanţi, şi şi-a văzut filmele proiectate pe marile ecrane ale unor festivaluri precum Onedotzero @ BFI London, BBC LIVE London Olympics sau Cannes Romanian Short Waves. În 2007 a înfiinţat casa de producţie Studioset şi continuă să inoveze în film, în stilul său neconvenţional.

 

 Carmen Tiderle

În 16 ani de advertising  dintre care 12 petrecuți la Leo Burnett, Carmen a fost copywriter, director de creatie, om de concept, strateg, creative  thinker. Și-a pus numele  pe sute de campanii pentru branduri din toate categoriile, de la Muzeul Antipa, Academia  Catavencu, Prigat, Bucovina, Tide, Doncafe până la Samsung, Altex, Petrom, Bergenbier, Ziua Barbatului Bergenbier, ideile ei fiind multipremiate în festivaluri din România și de afară.  Carmen Tiderle  este actualmente owner&creative la Papaya/Directia Creativă.Dragoș Ștefan

Dragoș Ștefan este producător și regizor pentru studioul DSG din București și trainer pentru Animation Worksheep. Interesat în egală măsură de abordările creative și de soluțiile tehnice, Dragoș are o experiență îndelungată în animație și visual effects pentru publicitate și film, la studiouri ca Framestore, The Mill, DSG. Proiectele diverse în care a fost implicat includ atât reclame importante pentru brand-uri majore (Pepsi, AXE, Coca-Cola, Kia, Peroni etc) cât și filme de animație (Crulic) și live-action.