Juriu 2012


Juriul sectiunii Music Video


Cristian Simion

S-a apucat de publicitate după ce a terminat jurnalismul, ca să vadă dacă îi place. I-a plăcut... atât de mult, încât primul job a fost în client service. A trecut cât a putut de repede la creaţie ca junior copywriter, făcând reclame la medicamente şi mâncare pentru câini. După perioada cu oameni fericiţi şi animale cu dinţi sănătoşi, s-a apucat de lucruri mai serioase. În 2006 a venit copywriter la Ogilvy, unde a rămas până în ziua de azi. A trecut prin mai toate conturile, seminariile, cursurile, a mai luat un premiu, o nominalizare şi a devenit Group Creative Director în 2010. De atunci tot schimbă conturile, mesajele, strategiile şi încă mai speră să se vadă ceva.

Echipa lui a creat posterul şi spotul Anim’est 2012 şi posterul 2011.Dan Panaitescu

Animator independent, specializat în 2D. A absolvit Academia de Artă din Bucureşti. Un prieten vechi al Anim’est, Dan a primit premiul pentru Cel mai bun spot publicitar în 2009. A fost lead animator pentru documentarul „The Temptress” (regia David Kinsella) şi pentru lungmetrajul de animaţie „Crulic” în regia Ancăi Damian, câştigătorul, printre altele, al Premiului pentru Cel mai bun lungmetraj la Annecy, în 2012.Cătălin Rulea

Cătălin Rulea este artist şi muzician. Trăieşte şi lucrează în Bucureşti. A studiat grafica la Academia de Arte Bucuresti, unde este şi masterand. Din 2006 este membru fondator al trupei Pixels, iar din 2009 membru şi frontman al trupei Toulouse Lautrec.
A avut numeroase expoziţii în ţară şi în afară (Kunsthalle - Viena), Werkleiz Society - Halle, Cooper Gallery - Dundee, Fotogalerie - Viena, Bucharest Biennial, Rex Cultural Centrum - Belgrad), dar a lucrat şi ca art director pentru companii precum Y&R, Publicis, Grey Worldwide, Next Advertising sau DRAFTFCB, fiind premiat Epica, AD Print, Golden Drum, Golden Hammer, Ad'Or. A realizat şi coloane sonore pentru spoturi publicitare, spoturi radio, fotografii şi web design.

Ca muzician a publicat "Fire Exit" (lastradamusic - 2008) cu Pixels si "Heroes" (A&A Records - 2011) cu Toulouse Lautrec. A cântat pe scene de festival cu nume ca UNKLE, Sofa Surfers, Sophie Ellis Bextor, Deus, Casiokids, Xiu Xiu, Fenech-Soler.
A compus şi performează live muzica a două piese de teatru: Declar pe proprie răspundere (Green Hours 2011 - regizor: David Schwartz) şi Capete Înfierbântate (CIV 2010 - David Schwartz).
Din 2006 lucrează sub pseudonimul creativelaboratories.