Juriu 2010


Juriul sectiunii Music Video


Cristian “Canu” Banu (designer, România)

Cristian “Canu” Banu este partener fondator şi Lead Designer al studioului de design no noise. Înainte de înfiinţarea studioului din 2004, a lucrat timp de 8 ani ca Senior Art Director pentru agenţii de advertising din Bucureşti, locale şi multinaţionale.

Este alături de Anim’est încă de la ediţia întâi (2006), el fiind creatorul logo-ului care avea să consacre cel mai important festival de animaţie din Romania, simpatica oaie.Corina Bompa (senior copywriter, România)

Corina Bompa face parte din echipa Ogilvy, fiind senior copywriter. Licenţiată atât în Limbi Străine cât şi in Relatii publice si Advertising, este deţinătoarea a numeroase premii acordate de festivaluri importante de publicitate precum Portoroz, Golden Hammer sau Adprint. Din 2008, ea semnează spotul oficial Anim’est şi campaniile de promovare ale festivalului.Cristian Stanciu „Matze” (producător, compozitor, artist vizual, România)

Cristian Stanciu „Matze” a intrat pe piata muzicală electronică din Romania încă din 1992, continuând, în 1996, în calitate de cofondator al Yama Studios, o casă de producţie alături de care a câştigat numeroase premii naţionale şi internaţionale cu piesele muzicale produse.

NSK este formaţia pe care a înfiinţat-o în 1998, alături de Electric Brother şi DJ Vasile. Cei trei au concertat alături  de nume importante ale scenei electro mondiale - Faithless, Slacker, Weird Beats Collective, DJ Matt.

În noiembrie 2003, împreună cu Dan Handrabur, DJVasile,Vlaicu Golcea, Mitos Micleusanu, Matesan, a pus bazele Shukar Collective, un proiect revoluţionar care explorează ritmurile tradiționale ale ursarilor prin tehnici moderne de sampling digital.

Matze produce împreuna cu Dj Vasile, emisiunea săptămânală Zona libera difuzată la Radio Guerrilla.