Voluntari

Îţi plac filmele de animaţie? Eşti dedicat și entuziast şi vrei să faci parte din echipa unui eveniment de anvergură internaţională? Atunci locul tău este la Anim’est!

Completează formularul de înscriere şi trimite-l pe adresa volunteer@estenest.ro pâna pe 30 AUGUST 4 SEPTEMBRIE. Pentru a ne cunoaște mai bine, te vom aștepta la o scurtă întâlnire începând cu data de 31 august, iar rezultatele vor fi anunțate până pe 11 septembrie.

Vei avea şansa de a câștiga experiență lucrând alături de o echipă pasionată, într-unul dintre departamentele noastre (guest, promovare, PR, tehnic, etc), vei avea acces la toate filmele şi evenimentele din timpul festivalului, vei cunoaşte invitaţii și echipa festivalului, dar și pe ceilalți voluntari, și vei simți atmosfera celui mai important festival de film de animație din România chiar din interiorul acestuia!

În plus, experiența de voluntar în organizarea unui festival internaţional de film s-ar putea să conteze mult în CV-ul tău. Iar odată ce această experiență se va încheia, vei avea șansa să faci parte chiar din echipa Anim’est. Pentru că o mare parte din echipa festivalului este formată din foști voluntari.

Pentru efort şi implicare, toţi voluntarii Anim’est vor primi diplome de participare, dar şi materiale promoţionale.

Înscrie-te acum în echipa de voluntari a celui mai îndrăgit festival de film din București!

Cea de-a zecea ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim'est va avea loc în perioada 2-11 octombrie 2015 la Bucuresti, la Cinema Patria, Cinema Studio și Re:Animation Hub.

Notă: Vârsta minimă pentru a aplica pentru voluntariat în cadrul Anim’est este 18 ani.