Juriul sectiunilor lungmetraj international și competiție românească

Nag Vladermerski (Marea Britanie)

Nag este fondatorul, directorul şi selecţionerul LIAF (London International Animation Festival) din Marea Britanie. De-a lungul a 14 ediţii, LIAF a devenit cel mai mare festival de animaţie britanic, proiectând anual peste 300 de filme din 30 de ţări, de-a lungul a zece zile şi în numeroase locaţii londoneze. În timpul anului festivalul oferă programe şi selecţii speciale altor evenimente de gen britanice, dar şi festivalurilor de animaţie internaţionale. Nag este şi codirectorul MIAF (Melbourne International Animation Festival) din Australia şi este frecvent invitat la alte festivaluri, şcoli şi instituţii din Marea Britanie şi de pe glob, unde ţine conferinţe şi prezentări despre diversele aspecte ale genului.Hanna Hemilä (Finlanda)

Hanna este o producătoare şi regizoare finlandeză a cărei carieră a bifat câştigătorul Premiului Criticilor Internaţionali la cea de-a 64-a ediţie a festivalului de la Cannes, Le Havre de Aki Kaurismaki, filmul de familie multipremiat Pelicanman, în regia Liisei Helminen, mai multe documentare, coproducţii multinaţionale şi filme de animaţie, inclusiv Moomins on the Riviera, filmul de animaţie desenat de mână regizat de Xavier Picard, co-regizat de Hanna Hemila şi bazat pe popularele benzi desenate Moomin ale lui Tove Jansson. Se mai poate lăuda cu serialele stop motion Urpo & Turpo (1996) şi Tootletubs & Jyro (2001). În 2005 Hanna a fost nominalizată la premiile Jussi, Oscarurile finlandeze, pentru Pelicanman.Ely Dagher (Liban)

Ely s-a născut şi a crescut în Beirut. Înainte de a se dedica cinema-ului, Ely a absolvit un master de Studii Artistice Contemporane la colegiul londonez Goldsmiths. Activ în diverse forme în lumea artistică, Ely a regizat atât filme de animaţie, cât şi producţii live action. În 2015, scurtmetrajul său Waves '98 a fost laureat cu prestigiosul trofeu Palme d'Or la cea de-a 68-a ediţie a festivalului de la Cannes. Scurtmetrajul a fost proiectat la numeroase alte festivaluri cunoscute, printre ele cele de la Sundance şi Toronto.