Juriul sectiunii Music Video

Bogdan Şerban (România)

Fac radio de peste 22 de ani, chiar dacă la bază sunt actor. La început m-am încăpăţânat să satisfac amândouă profesiile, actoria şi radioul, dar în timp radioul a acaparat organic tot spaţiul profesional. În toţi anii ăștia am apucat să "mă dau" pe/în toate sloturile grilei de programe: matinal, drive time, support show-uri, talk-show-uri nocturne. De 12 ani ocup, cu mici pauze, afternoon drive time-ul Radio Guerrilla: LogOut. De 7 ani moderez singurul radio-live-session de pe piaţa locală, GuerriLive. DJ-ul de radio este un "animal" special: este cel mai vocal şi compulsiv ascultător de muzică.Luiz Stockler (Marea Britanie)

Luiz s-a născut în Brazilia şi a devenit un cunoscut regizor, animator, ilustrator şi designer în Londra. Este absolvent al Universităţii din Newport, Ţara Galilor, şi al Royal College of Art. Filmele sale au fost selectate şi premiate la festivaluri internaţionale precum Slamdance şi Pictoplasma sau cele de la Stuttgart şi Zagreb. A colaborat în diverse ocazii cu giganţi precum Red Bull, Google şi Harvard Business Review. A ţinut conferinţe, prezentări şi workshopuri la diverse festivaluri şi instituţii precum Universitatea de Arte din Bucureşti, festivalul de animaţie Anibar din Kosovo şi Academia de Arte Frumoase din Chişinău. A fost îndrumător la atelierul Animation Worksheep în Bucureşti. Răzvan Rădulescu (Hefe) (România)

Răzvan Rădulescu, alias Hefe, este membru al trupei Coma din anul 2000. Realizator de emisiuni radio şi TV, între care Domestika cu Hefe la Radio Guerrilla, a colaborat şi cu City FM, Green Channel TV, Atomic TV Klumea, UTV, Music Channel şi MTV Romania. În prezent, este realizator şi prezentator al emisiunii Alternative Hour la Music Channel. Hefe a fost DJ la mai multe festivaluri de sport extrem, printre care Red Bull Flugtag şi Moto Country Festival. S-a ocupat de DJ set în deschiderea concertului Korn. A primit Premiul Sunete pentru Jurnalism Muzical in 2014 şi premiul Metalhead pentru Best Rock Radio Show în 2017.