Bilete

Accesul la cea de-a unsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est se face pe baza biletelor sau a abonamentelor festivalului, disponibile în avans pe site-ul Eventbook.ro, iar în perioada 7-16 octombrie 2016, la fiecare dintre casieriile cinematografelor Cinema Pro, Elvire Popesco și Cinemateca Eforie din Bucureşti.

S-au pus în vânzare următoarele:

Festival pass - 150 lei (asigură accesul la toate proiecțiile și evenimentele din cadrul festivalului)

*Rugăm deținătorii de Festival pass să trimită o poza pentru badge la adresa cristina[at]animest.ro

  • Bilet - 10 lei (tarif unic) - La 5 bilete achiziționate, unul este gratuit. Promoția este valabilă online (discountul se aplică automat la coșul de cumpărături, după introducerea a 5 bilete în coș) și la casele de bilete. Promoția nu include biletele la Deschidere, Minimest, Creepy Animation Night, Trippy Animation Night, Animusic Night, Închidere.
  • Bilet Minimest - 5 lei (tarif unic)
  • Bilet Creepy Animation Night - 30 lei (tarif unic)
  • Bilet Trippy Animation Night - 20 lei (tarif unic)
  • Bilet Animusic Night - 15 lei (tarif unic)
  • Institutul Cervantes și Centrul CINETic – intrarea este liberă la toate evenimentele
  • La Cinema PRO, Cinema Elvire Popesco si Cinema Eforie, de luni pâna vineri, acces liber la toate proiecțiile pâna la 16:30 (inclusiv) pentru copii, elevi, studenți si pensionari, pe baza talonului sau a carnetului de elev/student vizat la zi.

Bilete pentru orice proiecţie, din orice locaţie şi din oricare zi a festivalului pot fi achiziţionate online, de pe site-ul eventbook.ro, şi de la casieriile celor trei cinematografe, pe perioada festivalului.

Pentru că așteptăm entuziaști ai animației în număr mare în cinematografe, la ediția pisicească Anim’est, vrem să ne asigurăm că vei avea un loc la proiecțiile la care îți dorești cel mai tare să ajungi. Așa că am pus la punct un sistem de rezervări online care îți oferă posibilitatea să îți asiguri din timp un loc în cinema.

E simplu să faci o rezervare:

  1. Intră pe eventbook.ro
  2. În dreptul filmului la care vrei să mergi, apasă butonul “AM FESTIVAL PASS / BADGE”
  3. Introdu codul de bare al abonamentului sau al legitimației tale.

Vei primi o confirmare pe e-mail prin care ți se va confirma rezervarea. Aceasta se anulează cu 15 minute înainte de începerea filmului. IMPORTANT: Rezervările nu sunt obligatorii, însă îți asigură un loc în sală, în limita capacității acesteia.

Pentru evenimentele organizate la Centrul CINETic, acolo unde intrarea este liberă, vă invităm să faceți rezervare pentru evenimentul dorit trimițând, cu cel puțin 24 de ore înainte, un e-mail la adresa: cinetic[at]animest.ro (specificați în subject numele evenimentului, și în corpul mailului, numele persoanei).